Maanantai
Tällä viikolla hankin soittimen ja systeemin joka toimii myös kotiteatterina. Illalla tanssikurssille ja hidasta valssia opettelemaan. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tuntuu tanssilattialla riittävän joten parempi opetella että osaa mennä virran mukana omin kuvioin. Elämä on menossa omaan uomaansa ja tällä viikolla nukun taas aamuisin pitkään.
Tiistai
Olikin syytä mennä kertaamaan.... nyt taittuu paremmin toki kuviot on vielä yksinkertaiset, mutta ajan myötä.... Taas on aikaa ajatella ja miettiä omia tuntemuksiiaan. Nautin edelleen yksinolosta... ja paljon. Pitää varmaan pitää tupaantuliaisetkin "pojille" tuntuu vain että kaikilla on kiire, almanakat täynnä.
Keskiviikko
Illalla jatkamaan fuskua, tuntuu aika vaikealta mutta kai se aikaa myöden taipuu ... sekin. Ja kurssin jälkeen saunaan....
Torstai
Eilinen ilta meni kuten vähän aavistelinkin vaikeata.... pitää ottaa toinen kurssi jos olisi jossain lähellä. Kurssilla muuten koulukaveri 1970 -luvulta ja tunsi minut... tietysti olen ollut tällä alueella aika hyvin esillä viimeiset 18 vuotta mutta kuitenkin.
Perjantai
No nyt on sitten laitteet... ja soi hienosti eikä ole mitkään muovipömpelit. Johtoviidakko on aikamoinen, parempi laittaa kerralla niin on sitten kunnossa.
Tekemistä tuntuu olevan koko ajan ettei meinaa perässä pysyä... vaikka mihinkään ei ole kiire, paitsi tänään tansseihin.... olen tavannut mielenkiintoisia ihmisiä ja kuullut mukavia tarinoita ... välillä surullisia mutta enimmäkseen iloisia. Tansseissa nauretaan eikä olla totisia.....
Lauantai
Eilinen ilta meni nopeasti ja paita oli taas likomärkä. Onneksi auto lämmin kun siihen yöllä menee, ei vilustu niin helposti. Tänään taas Aura vuorossa.
Sunnuntai
Eilinen ilta meni yllättävästi. Tapasin vanhoja tuttuja ja mm. tyttäreni opettajan.... Mielenkiintoisista asioista keskusteltiin ja yllättäviä asioita sain selville... eroaa ne muutkin...