Kaikkea mielenkiintoista tapahtuu. Koskaan ei tiedä mitä paivä tuo tullessaan. Kirjoitan tätäkin paraikaa teipin pala päässä... Lauantaina bugg kurssin jälkeen saunoen päivän hiet pois ja piti valmistua illan tansseihin mutta.... kotona sattuu ja tapahtuu eli olin lopettelemassa saunomista ja menossa pesulle kun pesuhuoneessa jalat alta ja suoraan selälleen... ylös melkein samaa vauhtia. Pää osui puiseen rappuseen ja vertahan sieltä rupesi julmetusti tulemaan. Kylmä vesi ja pakastevihannespussi auttoivat tyrehdyttämään vuodon ja ei muutakuin päivystykseen ja neljä tikkiä päähän. Ei muu harmittanu kuin se ettei ehtiny pesemään tukkaa että olis päässyt tansseihin Nauru , lääkäri kylläkin kielsi työnteon ja itsensä rasittamisen.... ei kai se tanssia koske Silmänisku .

Nyt alkuviikko ollan oltu hiljakseen ja odotellaan pääsiäisen tansseja ja tanssikursseja Somerolla sekä Tampereella. 

Ensiviikolla pitäisi ehtiä mökille kaataamaan muuta puu katsotaan miten kelit riittää... Tänä talvena olen hiihtänyt enemmän kuin miesmuistiin, toivottavasti tällaisia talvia on myös jatkossa.

Meillä muuten ajetaan useampaa korttia paraikaa. Vanhin poikani moottoripyöräkorttia, nuorimmaiseni mopokorttia ja vielä opetan tytärtäni ajamaan autoa.... että varokaa siellä liikenteessä Nauru.