Viikon aikana on tapahtunut todella paljon edistymistä kevään suuntaan. Nuorimmaiseni sai mopo-kortin keskiviikkona ja torstaina kävimme kahden vanhimman kanssa kaatelemassa mökillä puita, samalla koittaen polttaa oksia yms. mutta pitää mennä vielä uudelleen että saa kaikki poltettua. Toki puut jäi vielä pienimättä mutta antaa vähän kuivua niin menee paremmin.

Viikonloppu oli hieman kiireinen ja tarkkaan aikataulutettu. Perjantaina ystävien kanssa kylpylässä, syömässä, teatterissa ja tanssimassa Tampereella. Launtaina kampaajalla laittatumassa 60-luvun tyyliin ja iltapäivällä itse juhliin jotka olivat hyvän ystäväni 60-v syntymäpäivät. Illan aikana tuli moneen kertaan todettua, että pitää muistaa pitää yhteyttä ystäviin, sillä heidän avullaan voi itsekkin elää ja tuntea elävänsä. 

Juhlat on oiva tilaisuus jutella vanhojen tuttujen kanssa sekä luoda uusia tuttavuuksia. Harmi kun  juhlia tahtoo olla vain liian harvoin. Tasavuosia täytettäessä lähdetään usein "pakoon" juhlia, sekös jos mikään harmittaa. Mielestäni sukulaisiaan ei tapaa turhan usein, varsinkin kun he ovat ajautuneet ympäri Suomea. Serkut ja pikkuserkut eivät tunne toisiaan ja kaikkihan me vanhennutaan päivä päivältä, koskaan ei tiedä näkeekö seuraavia juhlia ja onko siellä enään kaikkia juhlimassa. 

Juhlat on aina juhlat, ei aina tarvitse olla suurreelliset puitteet ja mahtavat tarjoilut. Joskus yksinkertaiset "nyyttikestit" pienellä porukalla, ovat parhaat juhlat, rennot ja hauskat. Muista pitää juhlat aina kun on aihetta ja vaikka ei aihetta olisikaan, pelkät ystävät jo antavat aiheen juhlia!